Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα (video)

Συγκινημένη η Βικτώρια Καρύδα άκουσε την ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο στον δολοφόνο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ευχαρίστησε την έδρα και έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για εμένα είναι ο καλύτερος δικηγόρος, και η Μαριάννα. Ευχαριστώ την αστυνομία για τη δουλειά που έκανε. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Ο άνδρας μου είναι εδώ, τα βλέπει και τα ακούει, κι ότι ήθελε ο άνδρας μου, αυτό έγινε”, δήλωσε, αμέσως μετά τη δίκη.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης τιμώρησαν οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών τον 32χρονο κατηγορούμενο που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Επιπλέον, του επέβαλλαν ποινή 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για οπλοχρησία και οπλοφορία.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στον 36χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, στον οποίο το Δικαστήριο επίσης δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

-Ad-