Δολοφονία Μανώλη Καντάρη: «Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε»

Δολοφονία Μανώλη Καντάρη: Ήταν Μάιος του 2011 όταν τρεις δράστες επιτέθηκαν στον Μανώλη Καντάρη, ο οποίος κατευθύνονταν προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο κρατώντας την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Δολοφονία Μανώλη Καντάρη: Η Σιμόνα Βιρτζίλι, σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε για μία κάμερα την ημέρα της γέννησης του δεύτερου παιδιού του, βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

Η σύζυγος του Σιμόνα Βιρτζίλι, ενώ ήταν ετοιμόγεννη, κατέβηκε από το σπίτι τους και βρήκε τον άντρα της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς όπου έμεναν.

Αναφερόμενη στην συγκλονιστική εκείνη βραδιά είπε: «Έφυγε για να φέρει το αυτοκίνητο, στο κινητό δεν απαντούσε και αποφάσισα ότι έπρεπε να κατέβω για να δω τι συμβαίνει. Η διαίσθηση ότι κάτι κακό συμβαίνει ήταν πάρα πολύ έντονη».

Όσο για το πώς κατάφερε να ισορροπήσει το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού της και τον θάνατο του άντρα της, η κα Βιρτζίλι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα την πολυτέλεια να καθίσω και να πω ότι θρηνώ, έπρεπε να φροντίσω τα παιδιά μου».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=x5vBlIByS4k

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=72wr1f5uUhM

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=72wr1f5uUhM