Δολοφονία μεσίτριας: «Δεν πρόλαβα να της πω “σ΄αγαπώ” όσες φορές ήθελα»

Την καρδιά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» άνοιξε για πρώτη φορά ο γιος της Ντιάνας, της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο τον Απρίλιο του 2017.

Ομόφωνα ένοχος για τον θάνατό της κρίθηκε ένας 40χρονος αγγειοχειρουργός του «Ιπποκράτειου», ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο, καθώς και για περιύβριση νεκρού.

Τη μοιραία ημέρα η 36χρονη Ντιάνα είχε κανονίσει να πάει στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κιρσών και από τότε η οικογένειά της δεν την ξαναείδε.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μεσίτριας, ο γιος της περιέγραψε στη Ζήνα Κουτσελίνη σε τι κατάσταση βρίσκονται ο ίδιος, ο πατριός του αλλά και τα δύο μικρότερα αδέρφια του.

«Της έκανε εξυπηρέτηση» λέει η ξαδέλφη του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας

Η απολογία του αγγειοχειρουργού για τον θάνατο της μεσίτριας – «Πανικοβλήθηκα, ήταν σαν να πέθανα εγώ»

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο δολοφόνος θα ήταν γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να περιγράψω τον θυμό που έχουμε όλοι μας σαν οικογένεια απέναντί του.

Έχοντας αναλάβει το μεσιτικό γραφείο που διατηρούσε η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Μετά την εξαφάνιση της Ντιάνας οι Αρχές ερευνούσαν τους πάντες και τα πάντα. Όλοι ήταν ύποπτοι και όλοι κατέθεσαν όσα γνώριζαν για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ο πατριός με τη μητέρα μου ήταν πολύ αγαπημένοι. Ένα ζευγάρι που το ζήλευαν. Ήταν σαν πατέρας μας και ποτέ δεν το αμφισβητήσαμε» είπε ο γιος της μεσίτριας, προσθέτοντας πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του ότι ο πατριός του θα μπορούσε να βλάψει τη μητέρα του.

«Στάθηκε πολύ δυνατός και ψύχραιμος. Τον βλέπαμε και κάναμε ακριβώς το ίδιο», πρόσθεσε.

Όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτεί στιγμές και πράγματα που έκανε μαζί με τη μητέρα του.

«Ήταν μία μητέρα που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την είχα κα δεν ήθελα να τη χάσω. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας».

Η τελευταία τους βόλτα ήταν στη λεωφόρο Νίκης. Μαζί με τη Ντιάνα και την αδερφή του είχαν πάει για ένα παγωτό. Από την ημέρα που η μητέρα του βρέθηκε νεκρή αποφεύγει να πηγαίνει στο συγκεκριμένο παγωτατζίδικο. «Είναι στιγμές που δε θες να θυμάσαι».

Το παράπονό του είναι πως δεν πρόλαβε να της πει σ αγαπώ όσες φορές ήθελε «Με τρώει μέσα μου. Δε θυμάμαι να είχαμε μαλώσει ποτέ με την μητέρα μου».