Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή», λέει ο πατέρας του 48χρονου

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι τον βρήκαν νεκρό από χτυπήματα με σφυρί στο κεφάλι. Λίγες ώρες πριν, ο άτυχος μουσικός που βρέθηκε δολοφονημένος στα Εξάρχεια, είχε ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του σε ένα φίλο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, ο άντρας που προσήχθη για τη δολοφονία του μουσικού και ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία είναι ένας φίλος του ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί του στο διαμέρισμα και ο οποίος κατά την προσαγωγή του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (08/02) ο άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία του μουσικού, συγγραφέα και ηθοποιού. Ο συγκεκριμένος έφτασε στην Αθήνα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν το φονικό με ένα αυτοκίνητο το οποίο έκλεψε από τον Τύρναβο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που έπεσε θύμα του κατηγορούμενου μίλησε στο Star Channel και ανέφερε: «Ήταν με έναν Αλβανό, τον χτύπησε τον άνθρωπο και του πήρε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε».

Τον είχε καταγγείλει ο πατέρας του για ενδοοικογενειακή βία

Ο κατηγορούμενος είναι γνώριμος των Αρχών καθώς στις 20 Ιανουαρίου ο ίδιος του ο πατέρας τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του ενώ στο δικαστήριο που ακολούθησε καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και ανέφερε: «Ήρθε 5 η ώρα το πρωί και μου επιτέθηκε και με χτύπαγε μια ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Αλλά ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε πόρτες, τραπέζια και τηλέφωνα».

Σε ερώτηση αν του τηλεφώνησε ο γιος του από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται, ο πατέρας του απάντησε πως του είπε ότι «Μάλωσε με το θύμα, έτσι μου είπε».

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Έπρεπε να γίνει το κακό; Και τους έλεγα ρε παιδιά να μη γίνει το κακό και μετά πάτε και τον πιάσετε. Τώρα είναι δώρο άδωρο. Έφυγε ο άνθρωπος. Τι χρωστούσε ο άνθρωπος αυτός; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή» τόνισε ο πατέρας του.

Το ποινικό παρελθόν του

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού, στις 20 Μαΐου 2021 είχε ξυλοκοπήσει πολίτη στον Τύρναβο, στις 13 Ιανουαρίου του 2024 είχε απειλήσει πελάτες αλλά και τον ιδιοκτήτη επιχείρησης επίσης στον Τύρναβο με φαλτσέτα.

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης επιχείρησης μίλησε στο Star Channel για τον «τρόμο του Τυρνάβου» όπως αποκαλεί τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια.

«Είχε βγάλει φαλτσέτα μέσα στο μαγαζί και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει, σκέψου ότι εγώ πήγα κατέθεσα, έκανα μήνυση, ήρθε κατευθείαν η αστυνομία. Τον συνέλαβε κατευθείαν και τον οδήγησε σε ψυχιατρική κλινική, μετά από δύο ημέρες ο Εισαγγελέας τον άφησε έξω» είπε χαρακτηριστικά.

Νοσηλεύτηκε δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star Channel έχει νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική. Του είχε δοθεί αγωγή αλλά είναι άγνωστο αν την ακολουθούσε.