Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου υπηκόου που έπεσε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, σε μια εκτέλεση που οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ως πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με φόντο – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – υποθέσεις ναρκωτικών.
Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό λίγο μετά τις 21:00 στα σκαλιά που οδηγούν στον λόφο του Στρέφη, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος είχε εισέλθει στην Ελλάδα το 2024 και ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε προσαχθεί δύο φορές, μία στον Βόλο και μία στην Αττική.
Το χρονικό της εκτέλεσης
Μαρτυρίες κατοίκων και αυτόπτων μαρτύρων περιγράφουν μια οργανωμένη ενέδρα. Ο δράστης, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο σημείο και να περίμενε το θύμα.
Όταν ο 25χρονος άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά μαζί με το σκυλάκι του, ο δράστης τον ακολούθησε για λίγα μέτρα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε πισώπλατα τουλάχιστον πέντε φορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τις σφαίρες τον χτύπησαν στο κεφάλι, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες από πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.















