Δολοφονία στη Χαλκίδα: Την έσφαζε και εκείνη του έλεγε «Σε αγαπώ»

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης γυναίκας από τη Χαλκίδα.

Ο δικηγόρος του μίλησε για ένα ατυχές γεγονός, αλλά ο ίδιος ο 39χρονος προκαλεί σοκ με όσα περιγράφει. Προανακριτικά ο 39χρονος όχι μόνο έχει παραδεχθεί την πράξη του, αλλά είχε υποστηρίξει πως όλο αυτό το έκανε επειδή είναι εθισμένος στο τζόγο και χρειαζόταν τα χρήματα τα οποία ήταν κρυμμένα στο σπίτι. Δεν υπολόγιζε ωστόσο ότι θα βρει τη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, να είναι όρθια.

Το θύμα τον αναγνώρισε, καθώς ήταν φίλος της κόρης της, και όταν τον ρώτησε τι θέλει στο σπίτι της, εκείνος δεν δίστασε να τη σπρώξει από τη σκάλα. Η 63χρονη ζητούσε βοήθεια και είχε τις αισθήσεις της μέχρι και το τελευταίο σκαλί στο οποίο έφθασε. Σοκάρει μάλιστα η κουβέντα που είπε στον 39χρονο: “Τι κάνεις… Σε αγαπώ“.

Παρ όλα αυτά, ο δράστης θέλησε να την αποτελειώσει, ψάχνοντας για μαχαίρι στην κουζίνα του σπιτιού. Όταν το βρήκε της κατάφερε πέντε μαχαιριές και στη συνέχεια έπαιζε τον καλό φίλο στην κόρη του θύματος, η οποία θρηνούσε τη μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν κυνικό και αμετανόητο δράστη. Ο 39χρονος δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη και για σχεδόν 20 μέρες έπαιζε θέατρο απέναντι στη γυναίκα που παρηγορούσε, τη φίλη του.