voria.gr

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Παραδόθηκε ο φίλος του 20χρονου θύματος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ο 19χρονος που αναζητούνταν από τις αρχές, μετά τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη, το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο δικηγόρος του 19χρονου είχε επικοινωνήσει νωρίτερα σήμερα με τις αρχές και είπε πως ο νεαρός, θα προσέλθει να καταθέσει όσα γνωρίζει για το συμβάν. Σημείωσε ωστόσο πως θα το κάνει ενώπιον της ανακρίτριας γι’ αυτό και έφτασε στα δικαστήρια, χωρίς να περάσει από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη τόσο στον 19χρονο όσο και σε έναν ακόμη νεαρό, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 20χρονο στην Καλαμαριά. Οι δύο κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της κατοχής αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη με βάση τον νέο αθλητικό νόμο και από κοινού.