Δολοφονία στο Αιγάλεω: «Φώναζε βοήθεια»

Σοκαρισμένη είναι γειτονιά στο Αιγάλεω όπου μία γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη με μαχαιριά στο λαιμό μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον γιο της άτυχης γυναίκας που θεωρείται ύποπτος για το έγκλημα.

Σύμφωνα με φίλο του ατόμου που αναζητείται, ο ύποπτος είναι «ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα».

«Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια», σημείωσε.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας δήλωσε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε «άκουσα τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε τη μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία».

Ο γείτονας πρόσθεσε πως μένει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια και ότι «υπήρχαν συχνοί τσακωμοί».