Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης ενέδρας θανάτου σε 49χρονο επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε με καλάσνικοφ.

Οι σφαίρες των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα ο 49χρονος επιχειρηματίας, προέρχονται από το όπλο ενός αστυνομικού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, όπως μεταδίδει το CNN Greece.

Όσον αφορά το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική ενέδρα, τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι «καθαρό».

Μαφιόζικη δολοφονία στο Χαϊδάρι: Τι είπαν στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι και τη δολοφονία επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό του, το πρωί της Τρίτης (29/10).
«Πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο συμβόλαιο θανάτου. Ήξεραν τα δρομολόγια του επιχειρηματία.

Όταν αυτός έφτασε στη διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών (ρεύμα προς Κόρινθο) με το στενό που στρίβει για τα γραφεία της εταιρίας του, τότε η μηχανή των δραστών που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα κινήθηκε προς το αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στο κόκκινο φανάρι, σταμάτησε στο παράθυρο του οδηγού και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εξ επαφής. Οι δράστες ήξεραν πιθανότατα ότι ο στόχος τους φυλάσσεται από φρουρούς μπροστά και πίσω και έτσι επέλεξαν να τον χτυπήσουν από τα πλάγια, κινούμενοι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν τουλάχιστον δύο συνεργούς. Είναι άτομα καλά εκπαιδευμένα, που έδρασαν παρά το ρίσκο ότι ο επιχειρηματίας είχε συνοδούς ασφαλείας», λένε οι αρχές.

Οπως έγινε γνωστό αργότερα, δίπλα στο αυτοκίνητο του θύματος, βρίσκονταν δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας. Ενας από τους δύο πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα, για την αποτροπή της επίθεσης.

Και οι δύο αστυνομικοί δήλωσαν ότι ήταν εκεί τυχαία και ότι δεν συνόδευαν τον επιχειρηματία και πως πήγαιναν μαζί για καφέ. Μάλιστα, κατέθεσε ότι γνώριζε και τον επιχειρηματία που έγινε στόχος, χωρίς όμως να έχει κάποια άλλη σχέση μαζί του.