Δολοφονία στο Ψυχικό: Η εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα που ήταν κύριος μέτοχος ο τοπογράφος

Η μεγάλη ακίνητη περιουσία ξετυλίγει τον μίτο της Αριάδνης για τις αρχές και αναδεικνύει έναν επιχειρηματία που είχε έντονη δράση και έδειχνε να στρώνει για τον εαυτό του ένα λαμπρό μέλλον. Κάτι που ίσως σε κάποιους ανταγωνιστές του να μην άρεσε.

Δεν είναι μόνο τα γραφεία στο Ψυχικό που δραστηριοποιούνταν ο τοπογράφος το Live News αποκαλύπτει και άλλη μία επιχειρηματική δραστηριότητα που σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητη στα νησιά και κυρίως στην Μύκονο.

O τοπογράφος είχε το 37.52% εταιρείας με έδρα στην Καλλιθέα κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει συνολικό κεφάλαιο 5.430.000€ με 5430 μετοχές αξίας 1000 ευρώ έκαστη.

Η εταιρεία αυτή είναι συνυφασμένη με τα ενδιαφέροντα του τοπογράφου κύριος σκοπός της αναφέρεται:

«Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών, εργασίες διαμόρφωσης ή ανέγερσης κτίσματος ή άλλου είδους κατασκευών».

Στους δευτερεύοντες κωδικούς είναι οι αγοραπωλησίες ιδιόκτητων ακινήτων και τα ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μάλιστα, φαίνεται πως πήγαινε καλά και για αυτό οι μέτοχοι έβαλαν και ένα σημαντικό ποσό στην εταιρεία πριν λίγο καιρό.

Πρόκειται για αυτό το έγγραφο: «Την 19/04/2024 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο πράξη του διαχειριστή της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την οποία πιστοποιήθηκε η ολοσχερής καταβολή της αύξησης του εταιρικού κεφαλαίου ύψους 820.000€ που αποφασίστηκε από την γενική συνέλευση των εταίρων».

Η εταιρεία μάλιστα όπως βλέπουμε σε αυτό το έγγραφο είχε εγκεκριμένη μελέτη ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων σε εκτός σχεδίου θέση.

«Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε:

Την έγκριση ανέγερσης Ξενοδοχείου 5*, 28 κλινών, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας στην εκτός σχεδίου θέση του Δήμου Μυκόνου, Περιφερειακής Ενότητας Μυκόνου, Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου με τους παρακάτω όρους:
1. Οι κολυμβητικές δεξαμενές να επιχρισθούν με επίχρισμα σε γαιώδες χρώμα.
2. Να επανεξετασθεί η ογκοπλασία και το ύψος του πυρήνα κεντρικού κλιμακοστασίου- ανελκυστήρα.
3. Να καταργηθούν οι εξέχοντες μικροί λοξοί όγκοι απόληξης κλιμακοστασίων στα δώματα των δωματίων, που τα καθιστούν προσβάσιμα.
4. Τα ανοίγματα του κτηρίου να έχουν αναλογίες διαστάσεων και μορφή, εντός των παραδοσιακών προτύπων της τοπικής αρχιτεκτονικής.
5. Όλες οι εργασίες εκσκαφών και διαμόρφωσης του εδάφους να γίνουν υπό την επίβλεψη υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων».

Η επιτυχία μάλιστα του εγχειρήματος έμοιαζε δεδομένη καθώς στην εταιρεία που μετείχε ο τοπογράφος μέτοχος είναι και άλλη μία κατασκευαστική η οποία δραστηριοποιείται από το 2006 στα πολυτελή καταλύματα.

Η έκταση-«φιλέτο» στη Μύκονο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News η εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα απέκτησε γη σε ένα πάρα πολύ κομβικό σημείο της Μυκόνου.

Πρόκειται για την θέση Ταγκού, μία τοποθεσία σχεδόν μέσα στο κέντρο του νησιού των ανέμων. Εκεί φαίνεται ότι κατάφερε ο τοπογράφος να αποκτήσει οικόπεδα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025