Δολοφονία στο Ψυχικό: Οι διαφωνίες και τα σημεία τριβής ανάμεσα στον τοπογράφο και γνωστό μεσίτη της Μυκόνου

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως το Live News για την υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Το Live News και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», αποκαλύπτουν πως στη δικογραφία για την υπόθεση υπάρχουν δύο καταθέσεις ατόμων από το προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 54χρονου τοπογράφου που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι καταθέσεις αυτές αφορούν τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο τοπογράφος έξω από το σπίτι του, με τα στενά πρόσωπα του 54χρονου να αναφέρουν στην αστυνομία πως θεωρούσαν υπεύθυνο επιχειρηματία της Μυκόνου.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο τοπογράφος είχε κόντρα με τον επιχειρηματία για μία δίοδο ανάμεσα στα οικόπεδά τους στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου κι εκεί έβλεπε το «κίνητρο» πίσω από τον ξυλοδαρμό του.

Τι θα ισχυριστεί ο 44χρονος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, κρίσιμο στοιχείο για την υπόθεση είναι η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα. Ο 44χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως τα κατάλοιπα πυρίτιδας που εντοπίστηκαν δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια, αλλά από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο στα δυτικά προάστια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να ζητηθεί να συγκριθεί η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του και στις σφαίρες που δέχτηκε ο 54χρονος τοπογράφος.

Ως προς τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανάλυση κλήσεων και συσκευών, ενώ εικάζεται πως ο 44χρονος έχει προσπαθήσει να εξαλείψει τα δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο.