Δολοφονία στο Ψυχικό: Τον πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές

Σοκάρει το νέο έγκλημα, αυτή τη φορά στον ψυχικό, όπου εκτέλεσαν έναν άνδρα εν ψυχρώ.

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης 27, καθώς άγνωστος δράστης πυροβόλησε, μέσα στο αυτοκίνητό του, έναν άνδρα στο Ψυχικό και τον σκότωσε. Το τραγικό συμβάν συνέβη στη γωνία των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό, στις 08:30 περίπου, όταν άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο προσέγγισε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο και πυροβόλησε εναντίον του οδηγού τουλάχιστον 8 φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός φέρεται να είναι μέτοχος σε τεχνική εταιρεία, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους πυροβολισμούς τους άκουσε ο συνέταιρος του θύματος και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία, όπως μετέδωσε ο Θεοδόσης Πάνου στον ΣΚΑΪ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, ωστόσο το χτύπημα έχει χαρακτηριστικά μαφιόζικης επίθεσης.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να εξεταστούν τα βίντεο από καταστήματα της περιοχής.