Δολοφονία της 37χρονης: «Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τους δράστες της δολοφονίας της 37χρονης γυναίκας στη Ζάκυνθο.

Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο παρελθόν του 53χρονου συζύγου της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το ζευγάρι είχε τρία μικρά παιδιά, τα οποία πλέον καλούνται να μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους.

«Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους» ανέφερε η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία μίλησε στο Star.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όσον αφορά τη στιγμή της επίθεσης των ενόπλων, η μητέρα της 37χρονης επεσήμανε τα εξής:

«Στην αρχή δεν υποψιάστηκε, αλλά όταν είδε να βγάζουν όπλα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς. Ήμουν υπερήφανη και για τα δυο μου παιδιά, και για τον γαμπρό μου και για το κορίτσι μου. Ο γαμπρός μου είναι από τις καλύτερες οικογένειες της Ζακύνθου».

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου», καθώς οι δράστες κινήθηκαν επαγγελματικά, με στόχο να σκοτώσουν τον 53χρονο.

Ο τραυματίας επιχειρηματίας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ενώ έχει ήδη δώσει κατάθεση στις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, φέρεται να έχει «δώσει» συγκεκριμένα ονόματα, τα οποία συνδέονται και με παλαιότερη δολοφονία.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025