Δολοφονία Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη – Ποιοι καταθέτουν σήμερα

Η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, με τη μάνα της να λιποθυμά την τελευταία φορά που βρέθηκε στη δίκη.

Σήμερα συνεχίζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Στο εδώλιο κάθονται οι δύο άνδρες, 20 και 21 ετών, που φέρονται να βίασαν και να άφησαν την άτυχη φοιτήτρια να ξεψυχήσει, αφού την ξυλοκόπησαν.

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών, θα καταθέσει σήμερα ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της άτυχης Ελένης, ένας άνδρας που εργαζόταν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη διαδρομή προς Πεύκο, όπου βρίσκεται το εξοχικό του κατηγορούμενου. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δει και τα τρία παιδιά μαζί και μίλησε με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Επίσης, η κατάθεση της επιστήθιας φίλης της Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται να δώσει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της, όταν ο Αλβανός κατηγορούμενος της χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, και στην οποία είχε στείλει μήνυμα όσο βρισκόταν μαζί του να την πάρει τηλέφωνο σε μια ώρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση ενώπιον δικαστή της γιαγιάς του Έλληνα κατηγορούμενου, η οποία βρισκόταν στον από κάτω όροφο την ώρα του εγκλήματος. Η γιαγιά ισχυρίζεται μέχρι σήμερα ότι δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Επίσης, θα καταθέσουν και οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου.

Επιπλέον, η πολιτική αγωγή έχει καλέσει ως μάρτυρες τον ιατροδικαστή και τον αρμόδιο αστυνομικό που πήρε το DNA, οι οποίοι θα δώσουν λεπτομέρειες και στοιχεία για το θάνατο της άτυχης Ελένης, ενώ η υπεράσπιση έχει καλέσει συνολικά έξι μάρτυρες που αποτελείται από φίλους και συγγενείς του Έλληνα κατηγορούμενου.

-Ad-