Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι είπαν οι γονείς του ενός δράστη – Η οργισμένη απάντηση της μητέρας της Ελένης

Για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για πρώτη φορά οι γονείς του αλβανικής καταγωγής δράστη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς του ενός εκ των δύο νεαρών που καταδικάστηκαν για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο εξέφρασαν την ντροπή τους και τον πόνο που νιώθουν για τις πράξεις του παιδιού τους.

Εξέφρασαν παράλληλα τον σεβασμό τους στους γονείς της άτυχης φοιτήτριας, ενώ αποκάλυψαν ότι έχουν πάει πολλές φορές στον τόπο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Ελένη Τοπαλούδη, όπου άναψαν κερί στη μνήμη της και άφησαν λουλούδια.

«Τι μπορώ να πω στη μητέρα της Ελένης; Μόνο που τη βλέπω κλαίω. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της και να έκλαιγα για το παιδί μου. Μακάρι να μπορούσα να φέρω πίσω το παιδί της. Αυτοί οι γονείς έχουν μόνο το σεβασμό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

«Ο γιος μας είχε μπλέξει με κακές παρέες και παρασύρθηκε» είπε ο πατέρας του σημειώνοντας πως είχε παρατηρήσει ότι όποτε του μιλούσε άσχημα ή απότομα εκείνος φοβόταν και προσπαθούσε κάθε φορά να προσέχει πώς του μιλούσε. «Όταν ο γιος μου βρισκόταν αντιμέτωπος με βία τρόμαζε, αυτό είχε καταλάβει και πιθανόν γι’ αυτό να μην προστάτεψε την κοπέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας και τόνισε πως πάντα θα είναι στο πλευρό του.

Η μητέρα του μεταξύ άλλων περιέγραψε τη στιγμή που της εξομολογήθηκε πως βγαίνει με ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που ο πατέρας του ήταν δήμαρχος. «Χάρηκα όταν το άκουσα και του είπε μπράβο σου που βγαίνεις με ένα κορίτσι με επίπεδο», είπε.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της μητέρας της Ελένης. Να είχε συμβεί στο σπίτι μου, θα είχα προλάβει το κακό, θα είχα σώσει το κορίτσι. Μακάρι να είχε πέσει κι εκείνος μαζί της και να τον είχα κι εγώ χαμένο, να είχα μια πέτρα στην καρδιά μου», πρόσθεσε εξηγώντας πως ήρθαν για όλες τις δίκες στην Αθήνα αλλά είχαν επιλέξει να μην μιλήσουν στις κάμερες.

«Τον ρώτησα “γιατί παιδί μου με πλήγωσες τόσο πολύ, εγώ μόνο αγάπη σου έδωσα” κι εκείνος μου είπε πως όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει δε θα μπορέσει να διορθώσει ό,τι έκανε. Δεν μπορώ να φέρω το κορίτσι πίσω, θα θυσίαζα και τη ζωή μου για να το κάνω», ανέφερε η μητέρα του νεαρού εξηγώντας πως είχε πει στο παιδί της πως θα ήταν καλύτερα να είχε πεθάνει μαζί με την Ελένη το μοιραίο εκείνο βράδυ ενώ παράλληλα τόνισε πως καταστράφηκε η οικογένειά τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 52:00

Την οργή της για τη συνέντευξη της μητέρας και του πατέρα του αλβανικής καταγωγής δράστη εκφράζει με μία μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

https://www.facebook.com/koula.armoutidou.5/posts/2720584791503560