Δολοφόνοι Καρολάιν: Ο ξανθός που μισεί τις γυναίκες και ο «Γιάννης» – Αυτή είναι η ταυτότητα του αρχηγού

Αγγίζει η αστυνομία έναν από τους δολοφόνους της άγριας ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους υπαίτιους του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, oι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα».

Η περιγραφή του ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι. Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

O «Γιάννης»

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα.

Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.

H ληστεία «καρμπόν»

Το προφίλ του μισογύνη δράστη ταιριάζει απόλυτα με όσα κατέθεσε ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου, ο οποίος έπεσε θύμα πανομοιότυπης ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι πριν τρία χρόνια.

«Έχουν αποθρασυνθεί, σε εμένα ήρθαν στις δέκα και τέταρτο, καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Είναι βάναυσοι και χρησιμοποιούν τα χέρια τους κατά των γυναικών, που τις θεωρούν πιο αδύναμες. Είναι βάναυσοι και μισογύνηδες. Ελπίζω η Αστυνομία να βρει άκρη σε αυτήν την ιστορία και αν υπάρχει κάτι κοινό με την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, να βοηθήσω κι εγώ».

«Μοιάζει φοβερά ο αρχηγός και στις δύο περιπτώσεις και επειδή δεν αναγνωρίστηκε ούτε από εμένα ούτε από τον Μπάμπη από τις φωτογραφίες στις τράπεζες δεδομένων», σημείωσε μεταξύ άλλων  ο εκπαιδευτής πιλότων, από τον οποίο πήρε το δίπλωμα χειριστή αεροσκαφών ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν.

Όπως προσέθεσε: «Ο Μπάμπης το ήξερε το περιστατικό, όταν άκουσε και τα δικά του χαρακτηριστικά μιλήσαμε και πάλι με τον Μπάμπη, είδαμε ότι ο αρχηγός ταιριάζει και μίλησα και με την Ασφάλεια. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η φωτογραφία του, αλλιώς θα το αναγνωρίζαμε. Προφανώς δεν είναι σεσημασμένος ακόμα. Μας έδειξαν 250 φωτογραφίες».

-Ad-