Δουλεύει στον… αυτόματο η Άιντραχτ

Στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων έχουμε μπει για τα καλά, τη στιγμή που οι περισσότερες μεγάλες ομάδες έχουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα να βγάλουν.

Η δράση είναι μειωμένη σήμερα, όμως όπως κάθε Παρασκευή υπάρχουν 3-4 παιχνίδια που τραβούν το ενδιαφέρον.

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan

Ένα εξ’ αυτών θα γίνει στη Βρέμη και φυσικά αφορά το ραντεβού της Βέρντερ κόντρα στη φορμαρισμένη Φρανκφούρτη. Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Βέρντερ Βρέμης: Πέρσι αυτή την περίοδο η Βέρντερ προσπαθούσε να πάρει βαθιές ανάσες στην ουρά της Μπουντεσλίγκα, ενώ όταν δεν έχανε τα παιχνίδια της ακολουθούσαν… πανηγύρια. Φέτος η ομάδα της Βρέμης είναι σαφώς καλύτερη, διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και παρά τις «ανορθογραφίες» της, η εικόνα της είναι καλή. Κόντρα στην Άιντραχτ προφανώς και είναι το αουτσάιντερ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την όποια κόντρα-επίθεση της παρουσιαστεί, μήπως και πιάσει στον «ύπνο» την φορμαρισμένη της αντίπαλο. Η πιο σοβαρή της απώλεια είναι ο μπακ Αγκουστίνσον.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Την περασμένη εβδομάδα έγινε μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ομάδες που έχουν νικήσει την τρεμπλούχο Μπάγερν Μονάχου εδώ και 1.5 χρόνο. Από αυτό και μόνο αξίζει στην Άιντραχτ μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, όμως στην πραγματικότητα οι «Αετοί» παίζουν εκπληκτικά από την αρχή του 2021, έχοντας φτάσει τα 11 σερί αήττητα παιχνίδια και μετρώντας 9 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα. Ο προπονητής της ομάδας, Άντι Χάτερ προσαρμόζει τα σχέδιά του διαφορετικά από αγώνα σε αγώνα, ενώ σημαντικές βοήθειες έχει πάρει και από το δανεισμό του Γιόβιτς. Εκτός ο τιμωρημένος Εντικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο σημείο που έχει φτάσει η Άιντραχτ δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει. Οι «αετοί» είναι σε μια κατάσταση που φαντάζουν ανίκητοι και πλέον ξεκάθαρος στόχος τους είναι η πρώτη 4άδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο και αν παλέψουν οι γηπεδούχοι, το 1.80 στο διπλό από τον Stoiximan είναι το πρώτο σημείο.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

-Ad-