Δραγασάκης – Βαρουφάκης: «Μαχαίρια» και σπόντες μεταξύ τους

Δραγασάκης Βαρουφάκης: Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, «καρφώνει» σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Δραγασάκης.

ΔραγασάκηςΒαρουφάκης: Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «σημαντικό λάθος» την επιλογή της ανάθεσης της υλοποίησης «του σχεδίου μας, στη αρχική πιο κρίσιμη φάση, σε ένα άνθρωπο που όπως αποδείχτηκε είτε δεν το πίστευε είτε δεν το καταλάβαινε.

Σε έναν άνθρωπο ο οποίος υποβίβαζε διαρκώς τη πολιτική σε τεχνικές και κακοσχεδιασμένες τακτικές και αντί να χτίζει συμμαχίες και γέφυρες, όπως απαιτούσε η πολιτική μας άνοιγε μέτωπα με όλους, συχνά αχρείαστα ή σε δευτερεύοντα θέματα, ακόμη και στις πιο κρίσιμες και ευαίσθητες στιγμές χωρίς κανένα σχέδιο ούτε Α, ούτε Β, ούτε Χ».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σήκωσε το γάντι και απάντησε στα όσα είπε ο Γιάννης Δραγασάκης στο TVXS.

O πρώην υπουργός Οικονομικών, είπε στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών»: «Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου γιατί επιβεβαιώνει ότι ο κ.Δραγασάκης ήταν ταγμένος από την αρχή να μην κάνουμε ρήξη με την Τρόικα».

Συμπλήρωσε επίσης: «Τώρα ο κ. Δραγασάκης μου κάνει μια πολύ μεγάλη χάρη γιατί παραδέχεται ότι ήθελε «γέφυρες», ήθελε τρίτο μνημόνιο. Οπότε προφανώς ήταν μεγάλο τους λάθος ότι ήρθαν σε μένα και μου ζήτησαν κάτι το οποίο δεν το ήθελαν».