Drakeo the Ruler: Μαχαίρωσαν τον ράπερ σε συναυλία

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Drakeo the Ruler σε τοπικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες, καθώς άγνωστοι του επιτέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ «Once Upon A Time». Σύμφωνα με την NY POST, ο γνωστός ράπερ μαχαιρώθηκε σε ένα σημείο πίσω από την σκηνή.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα ταυτοποιήσει τον δράστη πίσω από την επίθεση, αλλά οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι ο Drakeo δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Η συναυλία θα γινόταν στο Banc of California Stadium, όπου αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες της χιπ χοπ, όπως οι Snoop Dogg, Ice Cube, The Game, 50 Cent και YG θα εμφανίζονταν. Ωστόσο, οι διοργανωτές ακύρωσαν τη συναυλία.

Ο Drakeo the Ruler είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους και ταλαντούχους ράπερ της γενιάς του. Το πραγματικό του όνομα είναι Darrell Caldwell και γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1993 στο Λος Άντζελες. Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε τον δίσκο «Thank You for Using GTL», τον οποίο ηχογράφησε εξ ολοκλήρου μέσα από την φυλακή, καθώς του απαγγέλθηκε κατηγορία δολοφονίας.