Δραματική η κατάσταση στον Ευαγγελισμό: Στο 100% η πληρότητα σήμερα

Το 100% της πληρότητας έφτασε από σήμερα 10 Νοεμβρίου ο Ευαγγελισμός τόσο στις απλές κλίνες νοσηλείας, όσο και στις COVID MΕΘ , σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου, Ηλία Σιώρα.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληρότητα 100% τόσο στις κλίνες απλής νοσηλείας όσο και στις ΜΕΘ COVID» λέει ο Ηλίας Σιώρας στο sputniknews.gr, πρόεδρος των εργαζομένων στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό» και δίνει τα νούμερα:

«Είναι και τα 28 κρεβάτια γεμάτα στις κλινικές ΜΕΘ COVID κι άλλα 80 κατειλημμένα στις κλίνες απλές νοσηλείας. Μόνο χθες το βράδυ, στην γενική εφημερία του νοσοκομείου μπήκαν 40 ασθενείς. Αυτό που πρέπει να συμβεί τώρα είναι επίταξη των κλινικών στα ιδιωτικά νοσοκομεία για όσο διάστημα χρειάζεται. Έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο πρέπει να πάμε όλοι».

«Υπάρχει αναστάτωση στο νοσοκομείο. Βρέθηκαν 10 θετικοί συνάδελφοι στην Ορθοπεδική αλλά και στη Νευροχειρουργική. Αυτοί έχουν απομακρυνθεί και υπάρχουν και άλλοι που μπήκαν σε καραντίνα επειδή εργάζονταν μαζί με τους θετικούς συναδέλφους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης στο προσωπικό είναι σε εξέλιξη. Είναι ένα βασικό θέμα τώρα πώς θα λειτουργήσουν οι δύο παραπάνω κλινικές ικανοποιητικά δεδομένου ότι απομακρύνονται όλοι αυτοί οι συνάδελφοι».