Δυνατό ραντεβού με γκολ στη Λουκέρνη

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Nations League και μόνο αδιάφορα δεν είναι τα παιχνίδια, καθώς ναι μεν παίζονται οι πρωτιές των ομίλων, όμως αρκετές ομάδες θέλουν τους βαθμούς για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στον υποβιβασμό στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Ένα τέτοιο ματς γίνεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας, εκεί όπου η ομάδα του Πέτκοβιτς υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ουκρανία του Αντρέι Σεβτσένκο, σε ένα ματς που δείχνει και είναι αρκετά αμφίρροπο. Να επισημάνουμε πως η Ουκρανία έχει 6 βαθμούς στον όμιλο και η Ελβετία αυτή τη στιγμή είναι τελευταία με 3, ψάχνοντας την ανατροπή του 2-1 που είχε ηττηθεί στο Λβιβ.

Μάθε τα πάντα για Πάμε Στοίχημα

Ελβετία: Μια γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ελβετία το 1-1 κόντρα στην Ισπανία. Και αυτό διότι έμεινε αήττητη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη, αν δε δεχόταν το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε. Ακόμα και έτσι πάντως, μια νίκη με ανατροπή του 2-1 επί της Ουκρανίας μπορεί να της χαρίσει την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του Nations League. Ο Πέτκοβιτς δεν θα έχει τον στόπερ Ελβέντι, ο οποίος «κοκκινίστηκε» κόντρα στους Ισπανούς.

Ουκρανία: Παρότι πάλεψε σαν… λιοντάρι κόντρα στα Γερμανικά «πάντσερ», η ανωτερότητα του αντιπάλου, στέρησε από την Ουκρανία τη δυνατότητα να τελειώσει από το προτελευταίο ματς την παραμονή και θα πάει στην Ελβετία, τουλάχιστον για την ισοπαλία. Ο Σεβτσένκο έχει αρκετούς παίκτες, κυρίως της Ντιναμό Κιέβου, εκτός λόγω κορονοϊού, όμως το ταλέντο υπάρχει εμφανές στις τάξεις των Ουκρανών. Σκοράρει αρκετά συχνά και αυτός είναι ο στόχος κόντρα στην παρέα του Σακίρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη νίκη-ανατροπή του 2-1 ψάχνει η Ελβετία για να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη 2η κατηγορία του Nations League, όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, η οποία σκοράρει σχεδόν σε όλα τα της ματς. Θα πάμε με το G-G, το οποίο πληρώνει πολύ καλά στο 1.84 της Betshop.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Όπως τον ανάθρεψα, όπως τον καμάρωνα, δε θα γυρίσει ποτέ ξανά»: Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου
24 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Μητσοτάκη για την Ουκρανία: Η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φρίντριχ Μερτς: «Ο κόσμος δεν πρόκειται να μας περιμένει» – Ελπίζει να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βουλιαγμένη: Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τη φωτιά σε διαμέρισμα
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΚΠΑ για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Σβήνει» σταδιακά η σεισμικότητα – Ηρεμούν τα Ρίχτερ, κανένας σεισμός πάνω από 4 R
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του – «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου – Θα αποσυνδέσει τον θάνατο του 39χρονου από τα Τέμπη η μητέρα του
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025