Δύο 17χρονοι συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν ενώ διαπιστώθηκε πως ο οδηγός του οχήματος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας είναι δύο ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν στα πλαίσια αυτοφώρου το απόγευμα της Τρίτης (28.05.2024) στο Παλαιό Φάληρο.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προχώρησαν στη σύλληψη των 17χρονων στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι προσέγγισαν γυναίκα και επιχείρησαν να της κλείσουν τον δρόμο και να την ακινητοποιήσουν με σκοπό τη ληστεία.

Η γυναίκα όμως κατάφερε να διαφύγει και κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο άμεσα και εντόπισαν τους ανήλικους.

Μετά την ταυτοποίηση, οι κατηγορούμενοι ευθύνονται και για 2 διαδοχικές ληστείες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου την περασμένη Παρασκευή, όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 2 γυναίκες χρυσές αλυσίδες λαιμού.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο Σι Τζινπίνγκ δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες
16 Μαρτίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»
16 Μαρτίου, 2025
Μαρινάκης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s: «Η αντιπολίτευση την υποδέχτηκε με μικροψυχία»
16 Μαρτίου, 2025
Εκκλησία Αλβανίας: Εξελέγη νέος Αρχιεπίσκοπος ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης
16 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονος που έκανε «βουτιά» από τα Ενετικά Τείχη
16 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στο Μάτι: «Υπάρχουν αταυτοποίητες σοροί 7 χρόνια μετά»
16 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία – Μίτσκοσκι: «Αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπευθυνότητα»
16 Μαρτίου, 2025
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Β. Μακεδονίας – «Έτοιμοι να προσφέρουμε»
16 Μαρτίου, 2025
Κίνηση τώρα: Σύγκρουση οχημάτων στη Λ. Κηφισού
16 Μαρτίου, 2025
Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου
16 Μαρτίου, 2025