Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του (video)

Δύο αδέλφια κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν έναν άνδρα μπροστά στα 4 παιδιά του σε έναν άγριο καυγά σε δρόμο του Μιζούρι των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 27χρονος Nicholas Marino κατηγορείται για επίθεση πρώτου βαθμού και ένοπλη εγκληματική ενέργεια. Ο 24χρονος αδελφός του Joseph Marino κατηγορείται για παράνομη χρήση όπλου.

Ο Joseph οδηγούσε στην επαρχία St. Louis τη Δευτέρα με συνοδηγό τον αδελφό του όταν ενεπλάκησαν σε μία οργισμένη διένεξη στον δρόμο με έναν άλλον άνδρα, ονόματι Scott Thomas.

Είδαν τον 46χρονο Thomas να σταματά και να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να σημειώνει την πινακίδα του οχήματός τους, προτρέποντάς τους να σταματήσουν. Ο Joseph Marino φέρεται να σημάδεψε με όπλο τον Thomas ενώ ο Nicholas φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο και να πυροβόλησε 3 φορές εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και τα πλευρά.

Ο Thomas μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούσαν τη ζωή του. Ο άνδρας ήταν μαζί με τα παιδιά του, ηλικίας 11, 9, 6 και 3 ετών, τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο και δεν τραυματίστηκαν.

Τα δύο αδέλφια που πραγματοποίησαν την επίθεση σταμάτησαν αστυνομικοί, όταν λίγο μετά το περιστατικό χρησιμοποίησαν τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να αποφύγουν την κίνηση.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Nicholas Marino παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τον Thomas.