Δύο διαφορετικές εκδοχές για τη δολοφονία στο Κιλκίς – Η απόπειρα ληστείας και η καταγγελία για απόπειρα ασέλγειας ανήλικου

Είναι λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 45χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία από κτηνοτρόφο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει αποκλειστικά το LIVE NEWS φαίνεται το αυτοκίνητο των 4 αλλοδαπών που κατευθύνεται προς το σπίτι του ενός. Μέσα σε αυτό βρίσκεται αιμόφυρτος ο 45χρονος λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Ασέλγησε στα παιδιά»

Μία νέα διάσταση στο άγριο φονικό δίνει η πλευρά των ανδρών από τη Γεωργία. Λένε πως δεν πήγαν για να ληστέψουν τον 54χρονο κτηνοτρόφο, αλλά για να ζητήσουν εξηγήσεις. Και αυτό γιατί, το ανήλικο παιδί του ενός που βοήθησε παλαιότερα τον κτηνοτρόφο με τις δουλειές, ισχυρίστηκε ότι ο 54χρονος ασέλγησε σε εκείνον και την ανήλικη αδελφή του.

«Οι ανήλικοι, ο ένας εξ αυτών, ο 15χρονος και η αδελφή του 14 χρονών εξομολογήθηκαν για πρώτη φορά στον πατέρα τους ότι ο 54χρονος έχει ασελγήσει στο παρελθόν σε αυτούς. Αυτός ήταν ο λόγος που τον επισκέφτηκαν », είπε ο δικηγόρος των δραστών, Μαρία Χαρτοματζίδου.

Ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του, ήταν ο άνθρωπος που όπως ισχυρίζονται οι Γεωργιανοί έμαθε πρώτος από τα ανήλικα παιδιά για την απόπειρα ασέλγειας.

«Τα παιδιά πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκαν τα συμβάντα στο θύμα και όχι στον πατέρα εξ αρχής», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Η οικογένεια του κτηνοτρόφου λέει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Πως ο 54χρονος πήρε για κάποιες μέρες τον ανήλικο να τον βοηθήσει στη δουλειά, αλλά τον έδιωξε γιατί διαπίστωσε πως τον έκλεβε.

«(Ο 15χρονος) Πήγαινε να βοσκίσει τα πρόβατα για δύο ώρες την ημέρα. Αλλά τον κατέκλεψε. Άνοιξε το αμάξι, πήρε λεφτά, τα είδε ο γιος μου, δεν μίλησε. Δεν ήθελε να τον προσβάλει, λέει ντράπηκα να του πω φύγε γιατί με κλέβεις και του είπε δεν έχω αγόρι μου άλλο δουλειά», είπε η μητέρα του 54χρονου.

Το μοιραίο βράδυ

Η οικογένεια του κτηνοτρόφου εξηγεί τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, στην κτηνοτροφική μονάδα που δούλευε και κοιμόταν ο 54χρονος. Η μητέρα του, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που του μίλησε, μία ώρα νωρίτερα από την εμπλοκή τους.

«Αφού κοιμάται εκεί τον πήρα η ώρα εννιάμιση τηλέφωνο, του λέω τι κάνεις παιδί μου, μου λέει ό,τι κάνω μάνα κάθε βράδυ, τώρα τελείωσα, θα κάνω ένα μπάνιο, θα φάω, θα κοιμηθώ, μετά ό,τι ώρα ξυπνήσω θα αρμέξω, και ετοίμασε τα ρούχα μου λέει το πρωί να πάω στην εκκλησία».

Οι 4 άνδρες από τη Γεωργία έφτασαν έξω από την κτηνοτροφική μονάδα και άρχισαν να σπάνε

«Με τι μίσος σπάσανε τα σίδερα… Κοιτάξτε εδώ με τα τσεκούρια τα κάνανε κομμάτια. Και ο άνθρωπος ήταν μέσα, τέσσερα άτομα από έξω, τι έπρεπε να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Πώς να γλιτώσει;», είπε πατέρας του 54χρονου.

Λένε πως ο 54χρονος φοβήθηκε και σήκωσε την καραμπίνα για να ρίξει μέσα από το δωμάτιο.

«Τους είπε έχω όπλο φύγετε. Από μέσα πυροβόλησε, μόλις πήγαν να ανοίξουν την πόρτα. Έβαλε το χέρι του να ανοίξει την πόρτα και πυροβόλησε το παιδί. Όταν είσαι μέσα εδώ και σου βαράνε την πόρτα να την σπάσουν τι πρέπει να κάνεις εσύ;», είπε ο ξάδελφος του 54χρονου.