Δυο βραβεία για το Μπαρ Μπεε Κιου στα Estia Awards 2022

Δυο βραβεία απέσπασε το Μπαρ Μπεε Κιου στα Estia Awards 2022, καθώς ξεχώρισε για τα αυθεντικά, πληθωρικά μπιφτεκόψωμα αλλά και για την ξεχωριστή σχέση που έχει χτίσει με το κοινό στα social media.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την καρδιά του κοινού από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους, τα μπιφτεκόψωμα του Μπαρ Μπεε Κιου με τον μοναδικό χαρακτήρα τους και την εκρηκτική τους γεύση, έκλεψαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής των Estia Awards 2022 και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βάθρου στην κατηγορία “Best in Burger”, αποσπώντας χρυσό βραβείο. Ταυτόχρονα, το Μπαρ Μπεε Κιου βραβεύτηκε με το bronze award στην κατηγορία “Social & Digital Presence” για το αμίμητο brand identity που έχει δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζοντας φανατικούς ακόλουθους, υψηλά ποσοστά αλληλεπίδρασης και μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στα Social Media.

Βαγγέλης Πέτικας, Marketing Manager του Μπαρ Μπεε Κιου

Το brand ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την υπερβολή του στην απόλαυση, χάρη στους απόλυτα λαχταριστούς και ευρηματικούς συνδυασμούς γεύσεων και στις πληθωρικές του μερίδες. Ενώ, λανσάροντας το μπιφτεκόψωμο του μήνα, το Μπαρ Μπεε Κιου, έχει μετατραπεί στη αγαπημένη συνήθεια που έγινε απόλυτη λατρεία των burger lovers. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γευστική υπεροχή του Μπαρ Μπεε Κιου βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Estia Awards, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο του Καλύτερου Burger στο 1ο Athens Burger Fest.

-Ad-
Στέργιος Οικονόμου, Chief Operating Officer