Δύσκολες ώρες για τη Νικολούλη – Τι συνέβη στην «αέρα» της εκπομπής

H Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής κατά την έναρξη του «Φως στο Τούνελ» προλόγισε τα θέματα της εκπομπής. Ένα από αυτά αφορούσε μια υπόθεση στην Χαλκιδική, για την οποία μάλιστα δήλωσε πως παρόμοιά της δεν έχει ξαναδεί στα 28 χρόνια που κάνει το «Τούνελ».

«Καλησπέρα, σε λίγο φίλοι μου η μέρα αλλάζει. 25η Μαρτίου. Εμείς είμαστε εδώ, στο Τούνελ, με δύο ιδιαίτερες υποθέσεις. Ένας νέος οδηγός, βγήκε ζωντανός μέσα από το αμάξι του, μετά από τροχαίο που έγινε στην Χαλκιδική» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Θέλω να με πιστέψετε, δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Από εκείνη την ώρα παίζεται ένα απίστευτο θρίλερ που ειλικρινά τόσα χρόνια, 28 χρόνια στην εκπομπή, δεν το έχω ξαναδεί. Βρήκαμε τους μάρτυρες, πώς τον είδαν και πώς τον έχασαν μέσα από τα μάτια τους και όλα όσα μας λένε είναι σοκαριστικά», συμπλήρωσε η ίδια στη συνέχεια.

«Παναγία μου, μπορεί και να μη ζει»

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και με την υπόθεση εξαφάνισης του Αράικ Αρουτινιάν από τη Θεσσαλονίκη. Ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, μία πληροφορία-σοκ για τον αγνοούμενο πατέρα προκάλεσε αναστάτωση στη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της.

«Για τον άνθρωπο αυτό, τον πατέρα, είχε φτάσει μία πληροφορία στην εκπομπή ότι μπορεί να μη ζει και ότι κάτι έχει συμβεί. Ενημερώσαμε σχετικά και την Αστυνομία. Εδώ τώρα όμως υπάρχει κάτι άλλο, Παναγία μου, δε μπορώ να το πω και στον αέρα… αν έχουμε τον τόπο και έχει συμβεί αυτό τη νύχτα που εξαφανίστηκε… μπορούμε να ενημερώσουμε την Αστυνομία διακριτικά;», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Πάμε αλλού τώρα εντελώς, παιδιά… εδώ μιλάμε πια για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο. Ξεκινάς για αλλού και αλλού σε πάνε», πρόσθεσε.

«Εκφράστηκαν φόβοι για τη ζωή του αλλά, αν είναι όπως μας τα λέει ο μάρτυρας, μάς δίνει τον τόπο και τι έγινε τη νύχτα που χάθηκε. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δε μπορώ να πω και περισσότερα στον αέρα… είναι άγριο λίγο αυτό. Ο κύριος αυτός που τα είδε όλα αυτά δεν πήγε στην Αστυνομία; Θέλει προστασία, κατάλαβα. Έχουμε αποδείξει εδώ στην εκπομπή ότι προστατεύουμε μάρτυρες και ψάχνουμε την αλήθεια. Είναι ένας χώρος που δε μπορεί να πάει ούτε ρεπόρτερ, ούτε κάποιος άλλος», κατέληξε.

-Ad-