Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Τερζόπουλο – Μπαίνει στο χειρουργείο μετά το τροχαίο ατύχημα

Δύσκολες ώρες περνά ο Παύλος Τερζόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, έσπασε το χέρι του και θα του τοποθετηθούν λάμες.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος το απόγευμα της Κυριακής (1/8) με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας είναι πραγματικά πάρα πολλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να το γράφω ξεχωριστά γιατί είμαι λίγο ε περίεργη φάση, είχα ένα τροχαίο. Ευτυχώς τη γλίτωσα μόνο με ένα σπασμένο χέρι απλά περιμένω στο νοσοκομείο για να μπω για εγχείρηση τις επόμενες ημέρες», ήταν το μήνυμά του.

Πώς συνέβη το τροχαίο:

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr ο Παύλος Τερζόπουλος επέστρεφε στο Μεγάλο Πεύκο, όπου κατοικεί και είχε μια μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Ο ίδιος, κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι ενώ οδηγούσε, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το GPS και έτσι έγινε το ατύχημα. Σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου, λοιπόν αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες στο χέρι. Μάλιστα, το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι ο 37χρονος πονούσε αρκετά και ήταν άυπνος όλο το βράδυ.