Δύσκολες ώρες: Στην Εντατική ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας

Ο Βασίλης Τσεκούρας παρουσιάζει δελτία ειδήσεων το Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό Open και καλύπτει και το οικονομικό ρεπορτάζ.

Σαν βομβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι ο αγαπητός συνάδελφος Βασίλης Τσεκούρας δίνει τις τελευταίες ώρες μια εξαιρετικά δύσκολη μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Open κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο δημοσιογράφος του Open ένιωσε χθες έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων του Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.