e-ΕΦΚΑ: Παράταση διαγωνισμού για εκμίσθωση διατηρητέου κτιρίου

Την παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου της προθεσμίας για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης για 30 έτη, (με δυνατότητα παράτασης 10 ετών), με επενδυτικό πρόγραμμα αναβάθμισης του διατηρητέου κτιρίου, ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), επί της οδού Ζαλοκώστα 7-9, Αθήνα, ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, ο e-ΕΦΚΑ γνωστοποίησε ότι παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης με επενδυτικό πρόγραμμα από το μισθωτή, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, για εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης του μισθίου, με σκοπό τη λειτουργία του ως ξενοδοχείο με προδιαγραφές 4* ή μη κύριο ξενοδοχειακό κατάλυμα αντίστοιχης κατάταξης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, με κλειστές προσφορές, του ιδιόκτητου διατηρητέο κτιρίου επί της οδού Ζαλοκώστα 7-9, Αθήνα, με δύο υπόγεια, ισόγειο και πέντε ορόφους, συνολικής δομημένης επιφάνειας 1.854 μ2.

Η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής παρατείνεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 μμ, στα γραφεία του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας 22, 106 71 Αθήνα, στο Αυτοτελές Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου του e-ΕΦΚΑ (ισόγειο).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η παράταση δίνεται αφενός μεν, λόγω των επιπτώσεων του COVID-19 στην αγορά και δη στον τουριστικό τομέα αφετέρου δε, για να διευκολυνθεί η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του e-ΕΦΚΑ, οδός Ιπποκράτους 19, Αθήνα και στα τηλέφωνα 210-3662360 και 367, από τις 08:00 μέχρι τις 14:00, όπου λειτουργεί Γραφείο Δεδομένων (data room).

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δύο τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών στα Χανιά – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα χωρίς σοβαρά τραύματα
15 Μαρτίου, 2025
Λουκίδης για την αφρικανική σκόνη: Είναι ένα φαινόμενο με διαβαθμίσεις – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
15 Μαρτίου, 2025
Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
15 Μαρτίου, 2025
Μάχη με τις φλόγες στην Καστοριά – Πολλαπλά τα μέτωπα
15 Μαρτίου, 2025
Δούκας: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απονομιμοποιηθεί πολιτικά και ηθικά»
15 Μαρτίου, 2025
Νεκρός ένας ηλικιωμένος που επιχείρησε να κλαδέψει δέντρο στα Χανία
15 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του 21χρονου γερμανού τουρίστα, που εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη
15 Μαρτίου, 2025
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι πιστοί στην τελευταία του κατοικία τον μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμο
15 Μαρτίου, 2025
Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που παρίστανε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας
15 Μαρτίου, 2025
Τι ήταν το νεφελώδες «τείχος» που «σκέπασε» τα νότια προάστια της Αθήνας – Ποια η διαφορά με την «κανονική» ομίχλη
15 Μαρτίου, 2025