Ε. Τοπαλούδη: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας

Ανατρίχιλα ακόμα και στον ψύχραιμο ακροατή προκαλούν οι καταθέσεις μαρτύρων για το βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Την ώρα που η δίκη συνεχίζεται σε βαρύ κλίμα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως της δημοσιότητας video ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας από το μοιραίο σπίτι στους Πεύκους, στον γκρεμό όπου κατηγορούνται ότι την πέταξαν ο Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του.

Η Ελένη Τοπαλούδη κάθεται λιπόθυμη -όπως έχουν ισχυριστεί- στη θέση του συνοδηγού. Νωρίτερα οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να την είχαν χτυπήσει με μανία και να την είχαν απειλήσει με μαχαίρι.Στο video-ντοκουμέντο ο ένας από τους δύο κάθεται στην καρότσα και ο άλλος οδηγεί.

«Λύγισε» ο πατέρας της Τοπαλούδης από τα λόγια της εισαγγελέας
Όπως και την πρώτη φορά έτσι και σήμερα, η μητέρα της Ελένης δεν άντεξε να αντικρίσει τους δύο νεαρούς που φέρονται να οδήγησαν το κορίτσι της στον θάνατο. Καθόταν έξω από την δικαστική αίθουσα.

Ο πατέρας της φοιτήτριας που ήταν μέσα στην αίθουσα «λύγισε» με μία κίνηση της εισαγγελέως, η οποία είπε πως «εγώ είμαι εδώ η φωνή της Ελένης». Τα λόγια της συγκίνησαν τον κο Τοπαλούδη, ο οποίος τόνισε πως «εμείς σεβόμαστε όλη την διαδικασία. Ό,τι απόφαση πάρει το δικαστήριο».

-Ad-