«Έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου…» – Η σπαρακτική εξομολόγηση του Τσαλίκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Πολλά νυχτερινά μαγαζιά έμειναν κλειστά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη την Τρίτη 28/2.

Ωστόσο, υπήρξαν και αυτά που για διάφορους λόγους το καθένα επέλεξαν να λειτουργήσουν, έστω μια από τις δυο μέρες.

Ένα από αυτά ήταν το μαγαζί που εμφανίζεται η Πάολα με τον Γιάννης Πλούταρχος, στο οποίο εμφανίστηκε μόνο η τραγουδίστρια, αφού συνάδερφός της επέλεξε να απέχει σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για την χώρα μας. Μάλιστα, η Πάολα εξήγησε την απόφασή της αυτή και απάντησε στα αρνητικά σχόλια.

Ακόμα ένα μαγαζί που λειτούργησε αυτές τις μέρες ήταν αυτό που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Γιαννιάς. Πριν ξεκινήσουν να τραγουδούν οι δύο καλλιτέχνες βγήκαν στη σκηνή και ο πρώτος προχώρησε σε μία προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους μέσα σε όλη αυτή την οδύνη.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη
«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω.

Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι’ αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.