Έχασε την επιμέλεια των παιδιών της και τα κρατούσε σπίτι της για 9 μήνες

Με δικαστική απόφαση πήρε στο σπίτι της στον Βόλο για λίγες ημέρες τις τρείς ανήλικες κόρες της και δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα τους, στη Ρόδο, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά τους. Κράτησε παράνομα τα παιδιά 9 μήνες σπίτι της, χωρίς να την ενδιαφέρει που δεν πήγαιναν σχολείο και εκείνα οργάνωσαν με τον πατέρα τους απόδραση από το σπίτι της μητέρας τους.

Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων. Από το 2015 που χώρισε με τον σύζυγό της , της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τριών ανήλικων κοριτσιών της καθώς κρίθηκε ακατάλληλη.

Όταν με δικαστική απόφαση της δόθηκε η δυνατότητα να δει τα κορίτσια και να τα φιλοξενήσει στον Βόλο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκείνη αποφάσισε να μην τα επιστρέψει στον πατέρα τους. Τα κράτησε παράνομα από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 εως τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς να τα στέλνει σχολείο.

Χθες στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε πως τα κορίτσια της δεν έπρεπε να επικοινωνούν με τον πατέρα τους γιατί δεν περνούσαν καλά και φρόντιζαν μόνα τον εαυτό τους. Τους απαγόρευε να επικοινωνούν μαζί του και τα κρατούσε σε «ομηρία», ειδάλλως δεν θα έβρισκαν τρόπο για να συνεννοηθούν με τον πατέρα τους και να το σκάσουν από το σπίτι, για την Ρόδο.

«Επέστρεψαν στον πατέρα τους χωρίς να το ξέρω εγώ», είπε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σήμερα επικοινωνεί μαζί τους μόνο από τα κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα τα κορίτσια είναι 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Πηγή: gegonotanews

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απεργία 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη: Αποφάσεις για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακινητοποιημένα τα τρένα, δεμένα τα πλοία
25 Φεβρουαρίου, 2025
Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία στον Κηφισό από ακινητοποιημένο όχημα στο ρεύμα ανόδου – Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ελάχιστες οι ελπίδες για τον 21χρονο Γερμανό που εξαφανίστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς – Τι λέει η αδερφή του
25 Φεβρουαρίου, 2025
Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης για ένα βλέμμα – «Του έσπασαν τον ώμο και τον αυχένα»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα – Η πρόβλεψη του Γιώργου Τσατραφύλλια
25 Φεβρουαρίου, 2025
Για 100 ευρώ πουλούσαν την κάθε φωτογραφία των συμμαθητριών τους οι μαθητές στους Ζωγράφου – Τις «ξεγύμνωναν» μέσω ΑΙ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος 19χρονου εργάτη στη Σαντορίνη: Δικαστική διαφωνία για την προφυλάκιση του εργολάβου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης επιμένει πως δεν δολοφόνησε τον Μπάμπη Κούτσικο
25 Φεβρουαρίου, 2025
Blue Horizon: Απολογήθηκαν ύπαρχος και ναύκληρος για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη – «Μου φάνηκε επικίνδυνος»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Λαμία: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην μπανιέρα του – Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
25 Φεβρουαρίου, 2025