«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του Μπάμπη, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή», λέει η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας

Για την υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26/1) η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου. «Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του 31χρονου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Κωνσταντία Δημογλίδου είπε: «Όλες αυτές οι πληροφορίες που υπάρχουν εξετάζονται ως προς το κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Το αν υπάρχει δράση κάποιας συγκεκριμένης ομάδας θα εξεταστεί ξεχωριστά από άλλη υπηρεσία της αστυνομίας».

«Οι ιδιόχειρες σημειώσεις έχουν παραδοθεί στις Αρχές»
Εστιάζοντας στο τετράδιο που φέρεται να σημείωνε τα ποσά ο 31χρονος άτυχος άνδρας, είπε: «Οι ιδιόχειρες σημειώσεις έχουν παραδοθεί στις Αρχές, για να εξεταστεί πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση».

Αναφερόμενη στο «κυνήγι των θησαυρών» στην περιοχή αλλά και στις «ανεξιχνίαστες δολοφονίες» που φημολογείται ότι είχαν πραγματοποιηθεί στην περιοχή, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε «δεν έχω τέτοια πληροφορία, αλλά δεν φαίνεται η αστυνομία να εξέταζε τέτοιο ενδεχόμενο».

«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του 31χρονου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή. Μιλάμε για ένα κινητό το οποίο είναι κλειστό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί, γι’ αυτό ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού», είπε ακόμη η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025