ΕΔΑ Αττικής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των σεμιναρίων Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης σε τεχνικές και υλικά συγκόλλησης

Η ΕΔΑ Αττικής ξεκίνησε τις εκπαιδευτικές δράσεις της με στόχο να προσφέρει, με την πολυετή εμπειρία της, πιστοποιημένη τεχνική εκπαίδευση και εξειδίκευση σε επαγγελματίες της χώρας.

Το πρόγραμμα «Συγκολλήσεις Πολυαιθυλενίου και Πλαστικών», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία της ΕΔΑ Αττικής με το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, απευθύνεται σε τεχνικούς και συγκολλητές, τελειόφοιτους τεχνικών λυκείων, υδραυλικούς, μηχανικούς κ.α. από όλη την Ελλάδα και αφορά σε συγκολλήσεις πολυαιθυλενίου και πλαστικών. Διεξάγεται  από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές και περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και εργαστήρια πρακτικής κατάρτισης σε μετωπικές συγκολλήσεις και ηλεκτροσύντηξη για όλα τα εξαρτήματα πολυαιθυλενίου και πλαστικού για χρήση νερού, φυσικού αερίου και προσμίξεων του με άλλα αέρια.

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται ολοκληρωμένη κατάρτιση σε νέους τεχνικούς, συνολικής διάρκειας 120 ωρών και δυνατότητα ανανέωσης υφιστάμενης πιστοποίησης συγκολλητή με την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειας 40 ωρών.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν, επιτυχώς, το πρόγραμμα θα αποκτήσουν Διεθνές Δίπλωμα Συγκολλητή Πλαστικών  και «Διαπιστευμένο» Πιστοποιητικό ISO 13067 (κατά ISO 17024).

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης, σε δήλωση του ανέφερε «Στην ΕΔΑ Αττικής πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος των τοπικών κοινωνιών και της Ελλάδας, συνδέεται άμεσα με την κατάρτιση και τη τεχνογνωσία του τεχνικού στελεχιακού δυναμικού της χώρας. Αποτελεί υποχρέωσή μας και διαχρονική δέσμευση της ΕΔΑ Αττικής να μεταλαμπαδεύσουμε την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας, στον τεχνικό και επαγγελματικό κόσμο της Αττικής και ευρύτερα της Ελλάδας».

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (WGI) στην Ελευσίνα.  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] ή [email protected], ή/και να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2105542609, 2111023901.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025