Έδειρε συμμαθητή του και τον παράτησε γυμνό στη μέση του δρόμου

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying σε σχολείο βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου ένας μαθητής Γυμνασίου στον Αλμυρό Βόλο έδειρε συμμαθητή του, κι αφού τον έγδυσε τον παράτησε γυμνό στη μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, μήνυση εναντίον του δράστη κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, ενώ του δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί, που διαπόμπευσε τον συμμαθητή του για πλάκα, ανήκει στην μαθητική συμμορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή.

Από την Εισαγγελία θα δοθεί σχετική εντολή για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας έπεσε για μια ακόμη φορά το παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές. Ο «αρχηγός» της συμμορίας του .έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.

«Δεν ασχολείται κανείς. Είναι παιδιά που τα δέρνουν, άλλα που φέρνουν μαχαίρια, και bullying γίνεται σε όλες τις τάξεις. Πάρα πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα, τα γνωρίζει όλα ο διευθυντής», τονίζει, μητέρα που το παιδί της φοιτά στο σχολείο.

Τα παιδιά φοβούνται τι θα τους συμβεί –τόσο στο σχολείο όσο και έξω από αυτό– αν μιλήσουν για το τι συμβαίνει σε καθηγητές που –όπως σημειώνει– είναι έτσι κι αλλιώς ως επί το πλείστον αδιάφοροι. «Ίσως έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ίσως φοβούνται και αυτοί», αναφέρει.

«Όντως η κατάσταση είναι δύσκολη και βρίσκομαι και εγώ στη φάση της ενημέρωσης. Οι ψυχολόγοι μας έχουν υποδείξει να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά μια διήμερη αποβολή δεν τα εκφοβίζει, την αγνοούν», δήλωσε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αδαμόπουλος
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σ. Φάμελλου στην ΕΡΤ: Αναγκαία η πλουραλιστική και δημοκρατική δημόσια τηλεόραση
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα για βίντεο Τεμπών – Π. Μαρινάκης: Αν έλεγαν το αντίθετο οι Ανδρουλάκηδες θα έλεγαν τον πρωθυπουργό ενορχηστρωτή της υπόθεσης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Τι συζήτησαν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος – Καταπλακώθηκε από δέντρο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δήμαρχος Μυκόνου: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το νησί μας
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους δέχονται η Πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
13 Φεβρουαρίου, 2025
«Το μεγάλο ρήγμα μπορεί να δώσει σεισμό 6 Ρίχτερ», λέει για τη Σαντορίνη ο Παπανικολάου
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του – Ανθρωποκτονία έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Δολοφονία ο θάνατος του 70χρονου – Δράστης φέρεται ο αδερφός του
13 Φεβρουαρίου, 2025