«Έδωσε» ξανά ονόματα ο Μπογδάνος: Δύο Συριζαίες έκαναν τις καταγγελίες για την ταινία

Μπογδάνος «Joker»: Στο θέμα των εφόδων της αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβαλλόταν η ταινία «Joker», την αντίδραση της αστυνομίας αλλά και τις δύο υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ».

Μπογδάνος «Joker»: «Δύο μέρες τώρα ρίχνουν σπέκουλα για το υποτιθέμενο κράτος της δεξιάς. Αυτό που έπρεπε να έχουμε ψάξει είναι να δούμε το ποιος το έδωσε. Οι καταγγέλλουσες είναι οι κυρίες Βλαζάκη, πρώην γραμματέας υπουργείου Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Στρατή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ ο και συνέχισε:

«Ο Joker είναι η πρώτη ταινία τα τελευταία έξι χρόνια που προβλημάτισε τις δύο κυρίες; Πέντε χρόνια στην εξουσία δεν ασχολούνταν με καμία ταινία και με το που βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Ποια είναι τα κίνητρά τους;»

Για τα ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλη αυτή η σπέκουλα, με τα χυδαία, κανιβαλικά και εμετικά προφίλ, τα οποία για πλάκα μπορούν να πάρουν τη μάνα σας και τον πατέρα σας και να βρίσουν. Θα έπρεπε να υπάρχει μια νομοθεσία, η οποία απαγορεύει σε όποιον έχει ψεύτικο προφίλ να συνεχίσει να το έχει, από τη στιγμή που πέφτει σε κάποιο αδίκημα. Η συκοφάντηση και η εξύβριση είναι αδικήματα.

Έτσι δημιουργείται κλίμα έτσι ώστε να πιάνουν ρίζα τα ψέματα και να διαβρώνουν το κριτήριο των κοινωνιών μας. Δυο μέρες τώρα, ενώ έχουμε τόσα ανοιχτά ζητήματα, καθόμαστε και ασχολούμαστε όλο το έθνος, προσκυνάμε το Τζόκερ και το κράτος της δεξιάς και αποδεικνύεται ότι δύο Συριζαίες, κατά πάσα πιθανότατα, είναι αυτές που πήγαν και έκαναν τις καταγγελίες. Θέλω να σας πω με βεβαιότητα ότι θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες».

Για τη συμπεριφορά της αστυνομίας: «Υπάρχουν πραγματικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η αστυνομία και τους έβγαλε έξω;

Εν έτη 2019, που όλοι κυκλοφορούν με ένα κινητό, το οποίο καταγράφει τα πάντα, αν είχε γίνει κάποιο σκηνικό βίαιο δεν θα είχε γεμίσει το ίντερνετ με βίντεο; Εγώ που τρώω την αριστερή προπαγάνδα των Συριζαίων, εγώ αμφισβητώ για την υποτιθέμενη εκτός ορίων συμπεριφορά. Γιατί να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί έκανα παράβαση καθήκοντος; Συμφωνώ στο ότι εφόσον κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ η συμπεριφορά της έπρεπε να είναι διακριτικότερη και να είχε περιοριστεί στην ενημέρωση του αιθουσάρχη για να πράξει τα δέοντα».

-Ad-