Εφιάλτης σε παραλία: Καρχαρίας τραυμάτισε τέσσερα άτομα

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας, Κρις Ντάουντι, στο ABC, ο καρχαρίας τραυμάτισε τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο δαγκωμάτων.

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τέσσερα άτομα στα ανοικτά του θερέτρου South Padre Island στο Τέξας, καθώς ένας καρχαρίας λέγεται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους,

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παραλία:

Τα πλάνα που τράβηξε με το κινητό του ένας λουόμενος δείχνουν έναν καρχαρία να κολυμπά αρκετά κοντά στην ακτή και στο σημείο εκείνο πιστεύεται ότι έγιναν οι επιθέσεις. Το θύμα έλαβε ιατρική φροντίδα από τοπικούς γιατρούς, προτού μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Ο καρχαρίας έχει διαφύγει σε ανοιχτά νερά και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο σχέδιο για τον περιορισμό του, δήλωσε ο υπεύθυνος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής στο ABC News, ενώ η πυροσβεστική, το λιμενικό και η αστυνομία έκαναν περιπολίες στην περιοχή μετά την επίθεση. Αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως δήλωσαν και οι ειδικοί, οι επιθέσεις καρχαριών και η παρουσία τους εν γένει δεν είναι συνηθισμένες στην περιοχή, ως εκ τούτου, πλέον οι παραθεριστές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.