Εφιάλτης στα Εξάρχεια: Την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε

Στη σύλληψη ενός 33χρονου με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1), σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αρχές από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, ο 33χρονος κατηγορείται πως εξέδιδε γυναίκα μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού υπό την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρεται πως ο 33χρονος αλλοδαπός, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη καταστήματος, προσέγγισε την παθούσα με το πρόσχημα να της προσφέρει εργασία κι εν συνέχεια, την οδήγησε στο διαμέρισμα του με την πρόφαση της φιλοξενίας όπου την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025