Έφηβος έπαιζε παιχνίδια στο κινητό και έπαθε εγκεφαλικό

Εγκεφαλικό έπαθε ένας 15χρονος μαθητής στην Κίνα ο οποίος έπαιζε παιχνίδια στο κινητό του καθημερινά για 22 ώρες! Ο Xiao Bin θα χρειαστεί τώρα να κάνει τέσσερις μήνες φυσικοθεραπεία προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει ξανά το αριστερό του χέρι.

Ο έφηβος απέκτησε το κινητό στη διάρκεια της καραντίνας ώστε να μπορεί να συμμετέχει στα διαδικτυακά σχολικά μαθήματα. Έμενε πολλές ώρες κλεισμένος στο δωμάτιό του, όμως όχι για να διαβάζει, αλλά γιατί ήθελε να παίζει διαρκώς παιχνίδια. Έφτασε στο σημείο να παραμένει με το κινητό στο χέρι για 22 ώρες και να κοιμάται μόνο τις δυο που απέμεναν.

«Φεύγαμε πολύ νωρίς από το σπίτι για τη δουλειά και δεν επιστρέφαμε πριν τις έξι το απόγευμα. Ο Xiao Bin έμενε μόνος του και χρησιμοποιούσε το κινητό όλη τη μέρα και τη νύχτα. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο και πραγματικά πιστεύαμε ότι κάνει τα μαθήματά του διαδικτυακά» είπε η μητέρα του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο 15χρονος σταμάτησε να τρώει και να κοιμάται μέχρι που λιποθύμησε. Η αξονική έδειξε εγκεφαλικό που προκλήθηκε από υποσιτισμό και έλλειψη βιταμινών, με τον έφηβο να μην μπορεί να κουνήσει το αριστερό του χέρι και την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής του Xiao Bin είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι το αγόρι θα αναρρώσει πλήρως και θα μπορέσει να επανέλθει στην πρότερη ζωή του.

-Ad-