Ευκαιρία «ανάσας» για την Ουέσκα

Αρκετά μεγάλη κακοκαιρία έχει πλήξει το τελευταίο διάστημα την Ισπανία και αποτέλεσμα αυτού ήταν να αναβληθεί το Σαββατιάτικο ματς της Ατλέτικο, τρία ματς από τη Σεγούντα την Κυριακή και κινδυνεύουν αρκετά ακόμα ματς να έχουν την ίδια κατάληξη.

Τα δυο Δευτεριάτικα παιχνίδια έχουν οριστεί να γίνουν κανονικά στη μεγάλη κατηγορία και πρόκειται για δυο ιδιαίτερα ραντεβού, με σπουδαίο ενδιαφέρον κυρίως για τις ομάδες της ουράς. Εμείς θα επιλέξουμε να αναλύσουμε το ματς της Ουέσκα με τη Μπέτις.

Μάθε τα πάντα για την bet365

Ουέσκα: Παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις φάσεις, η Ουέσκα αγωνιζόμενη με μικτή βασική και αναπληρωματική σύνθεση, αποκλείστηκε από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, χάνοντας 2-1 από την Αλκογιάνο της Γ’ κατηγορίας. Ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, που έδειξε ότι οι προθέσεις της Ουέσκα βρίσκονται στο πρωτάθλημα. Η ομάδα από την Αραγονία σκοπεύει να τα δώσει όλα για τη σωτηρία της και με την εικόνα της έχει δείξει πως παρότι χάνει τα περισσότερα παιχνίδια της, «μάχεται» μέχρι τέλους σε όλα, περιμένοντας την τύχη να την ευνοήσει κάποια στιγμή. Με τη Μπέτις Μαφέο, Ραμίρες και Βαλέρα είναι εκτός.

Μπέτις: Δεν είχε θέματα στο Κύπελλο απέναντι σε ένα σύλλογο πολύ χαμηλότερης κατηγορίας η Μπέτις, η οποία θέλει να συνεχίσει με εκτός έδρας νίκη και στο πρωτάθλημα, με την τελευταία μακριά από την Ανδαλουσία να έρχεται πριν από περίπου 1 μήνα. Στην Ουέσκα, πάντως, θα πάει χωρίς σχεδόν μια… εντεκάδα για διάφορους λόγους και η αποστολή της αυτομάτως δυσκολεύει αρκετά. Έχουμε και λέμε: Καρβάλιο, Γκουαρδάδο, Μπαρτρά, Χουακίν, Καμαράσα, Μοντόγια, Τεγιό, Ροντρίγκες, Μορένο και Μαρτίν. Έτσι, πολλοί παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος θα κληθούν να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά για τον Πελεγκρίνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουέσκα μπορεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας μόλις μια νίκη φέτος, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια της και είναι ανταγωνιστική ακόμα και με τους «μεγάλους». Οι απουσίες της Μπέτις είναι κομβικές, είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Πάμε στο DNB του άσου στο 2.00 από τον Stoiximan

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr