Ευκαιρία να εδραιωθεί στην οκτάδα

Μετά την επιβλητική χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια, ο Ολυμπιακός σήμερα θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 2/2 των ελληνικών ομάδων αυτή την εβδομάδα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα τη Ζαλγκίρις, με τη stoiximan να προσφέρει τον άσο τους στο 1.26.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπορούσε να είχε φανταστεί καλύτερα αποτελέσματα στη «διαβολοβδομάδα». Αντιμετώπισε την Τρίτη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και κέρδισε με πολύ καλή εμφάνιση με σκορ 74-79. Έπειτα επικράτησε με 88-83 την Πέμπτη του Ερυθρού Αστέρα, «καρδιοτυπώντας» στο φινάλε. Ο Πίτερς όμως, βρισκόταν εκεί για να τελειώσει τον αγώνα. Τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους και 4 ριμπάουντ, με τον Κάνααν να τον ακολουθεί με 15. Η νέα εβδομάδα «έκρυβε» εκπλήξεις για τους ερυθρόλευκους, με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να υπογράφει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2026. Μάλλον, δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή τους, καθώς κάνουν τεράστιες προσπάθειες να «κλείσουν» τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, ο Ολυμπιακός λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα.

Η Ζαλγκίρις για ακόμα μία σεζόν θα κινείται στις θέσεις που βρίσκονται κοντά στα πλέι οφ. Αυτή την στιγμή είναι μία νίκη πίσω από την οκτάδα, αλλά θα έχουν δύσκολο έργο στο ΣΕΦ. Στη «διαβολοβδομάδα» οι Λιθουανοί αντιμετώπισαν Παναθηναϊκό και Μπάγερν. Έφτασαν κοντά στην έκπληξη με την ελληνική ομάδα, αλλά έχασαν στο φινάλε του παιχνίδιοι. Το ματς έπειτα με την ομάδα του Λάσο εντός έδρας, ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Κέρδισαν εν τέλει με 74-73, με τους Σμιτς και Ντίμσα πρωταγωνιστές.

Εμείς θα επιλέξουμε τους under 154.5 πόντους στον αγώνα, στο 1.93.