Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Ανδρέας Μονογυιού σε ηλικία μόλις 60 χρόνων. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, όμως ο θάνατος του έγινε γνωστός τις τελευταίες ώρες μέσω του Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε την είδηση.

«Με λύπη ο καλός συνάδελφος Ηλίας Κακλαμάνης μας ανακοίνωσε ένα θλιβερό συμβάν… Πριν μέρες στις 17 του Απρίλη Μεγ. Παρασκευή εν μέσω καραντίνας έφυγε ένας αθόρυβος καλός συνάδελφος στα 60 του.. Ο Ανδρέας Μονογυιός. Το μάθαμε αργά δυστυχώς.. Καλό του ταξίδι….», ανέφερε στο μήνυμά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ανδρέας Μονογυιός είχε συμμετάσχει σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80 και στις τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1, Σοφία Ορθή, Μάλιστα Κύριε, Μια νύχτα σαν κι αυτή, Διπλανή πόρτα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού και παρουσιαστή Ηλία Κακλαμάνη το 40ημερο μνημόσυνο του Ανδρέα Μονογυιού θα τελεστεί την Κυριακή 24 Μαΐου στις 10.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Παλατιανής.