«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νίκος Κοντογιώργος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Ο Νίκος Κοντογιώργος έφυγε στον ύπνο του. Βρέθηκε νεκρός στο από τους αστυνομικούς οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από γείτονες, καθώς είχαν μέρες να τον δούνε.

Ο Νίκος Κοντογιώργος ήταν διαχειριστής του σάιτ “Αετός των Τζουμέρκων”. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του για το καλό του τόπου μας. Αγάπησε τον χωριό του, τις Πηγές, με τον δικό του τρόπο. Άφησε πίσω του ένα σημαντικό δημοσιογραφικό έργο.

Απλός καταδεχτικός και προσιτός, αλλά και περήφανος μέσα στις δυσκολίες της μοναξιάς του.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών Χρήστος Καπερώνης έγραψε στη σελίδα του στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα για τον συγχωριανό του Νίκο Κοντογιώργο: “Αγαπητέ ΦΙΛΕ μας Θα σε θυμόμαστε πάντα με την απλότητά σου το χαμόγελό σου την καλοσύνη σου και τις συμβουλές σου.

Πορευτήκαμε μαζί αυτά τα χρόνια μαζί και με πολλούς και εκλεκτούς φίλους σου που σε αγάπαγαν πραγματικά.Βοήθησες να πετύχουμε για τον τόπο μας πάρα πολλά. Οι Πηγές, τό Σέλτσο Η Γέφυρα Κοράκου η Κοιλάδα του Αχελώου, Τα Τζουμέρκα,Τα Ραδοβίζια, Η Αρτα όλη θα σε ευγνωμονούν.

Ησουν ένας Ξεχωριστός Πηγιώτης αγνωστος σε πολλούς αλλά πολύ οικείος σε εμάς. Μας έδενε οικογενειακή φιλία που ξεκίνησε από τον πατέρα μου και κράτησε όλα τα χρόνια. Θα μας λείψεις Νίκο πολύ και σε πολλούς.

Το ξέρεις αυτό.Εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η φιλία με την οποία μας τίμησες δεν σβήνει ποτέ. Ο ΑΕΤΟΣ σου θα σε θυμίζει πάντα.Καλό Ταξίδι Νίκο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!”

Πηγή: fanaripress.gr