Εγκλημα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος – Ανατροπή με την ψυχολόγο

Οι έρευνες για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο σύζυγος της Καρολάιν είδε φωτογραφίες υπόπτων και έχει διακρίνει κάποιες ομοιότητες με τους δολοφόνους.

Ειδικότερα, 28 ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά νερά και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης που έχει ακόμα πολλά ερωτήματα.

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τις περιγραφές που έχει δώσει ο πιλότος στους αστυνομικούς και με βάση τις εκατοντάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που του έχουν δείξει έχει μικρύνει ο κύκλος των υπόπτων και στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας άνδρας με Αλβανική υπηκοότητα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζονται εξονυχιστικά όλα τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να έχουν αφήσει γενετικό υλικό η αποτυπώματα οι δράστες. Ωστόσο στη μονωτική ταινία με την οποία ήταν δεμένος ο πιλότος βρέθηκε μόνο το δικό του πελματικό εντύπωμα.

Σε ό,τι δε, έχει να κάνει με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, οι αστυνομικοί βάζουν στον 32χρονο να ακούει ηχητικά αποσπάσματα από διαλόγους σε διάφορες γλώσσες προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι διάλεκτο μιλούσαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Ψυχολόγος Καρολάϊν: Ανατροπή με τον λόγο της… επίσκεψης στη ΓΑΔΑ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί η ψυχολόγος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, η παρουσία της ψυχολόγου στη ΓΑΔΑ δεν αφορά την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και για αυτό τον λόγο δεν εξετάζεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

«Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» – Η «ταυτότητα» του αρχηγού

Κοντά σε έναν εκ των τριών δραστών της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας.

Περιγράφεται ως ένα άτομο γύρω στα 40. Είναι «ξανθός, πάντα κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα». Η περιγραφή του ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν. Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα. Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

«Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη»

Τα ευρήματα μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη είναι πενιχρά και σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» «πηγές» της Ασφάλειας, λένε ότι «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

-Ad-