Εγκλημα Γλυκά Νερά: «Κλείδωσαν» τον δράστη – Η φωτογραφία-«οδηγός»

Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Με βάση τα όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, άκουσε τους δολοφόνους της να μιλούν σε ξένη γλώσσα η οποία ταυτοποιήθηκε.

Η φωτογραφία-«οδηγός»

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

«Κλείδωσαν» τον έναν δράστη

Μέσα στον κύκλο των 1ο-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν είναι πολύ ισχυρό το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιος από τα 10 άτομα που ξεχώρισε ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης.

Σφοδρές αντιδράσεις του Συλλόγου για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Πίσω από την φρικιαστική δολοφονία με θύμα την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αποκαλύπτεται μια υπόθεση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τα επαγγέλματα ψυχικής υγείας.

Η εμφάνιση στα ΜΜΕ της Ελένης Μυλωνοπούλου στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη κοπέλα για να διαχειριστεί προσωπικά της θέματα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που της ζήτησε να θέσει σε γνώση τους το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως ψυχολόγου.

Αντί αυτού η κ. Μυλωνοπούλου τους έστειλε εξώδικο και σήμερα ζήτησε μια μια νέα γραπτή ανακοίνωση να σταματήσει ο Σύλλογος να ασχολείται με αυτό το θέμα.

Η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει πως ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος αλλά σύμβουλος ψυχικής υγείας και κλινική υπνοθεραπεύτρια για τη νόμιμη άσκηση των οποίων δεν χρειάζεται όπως τόνισε καμία διοικητική άδεια.

Ωστόσο στον χρυσό οδηγό εμφανίζεται ως ψυχολόγος μαζί με συνεργάτη της η οποία πάντως όπως ανέφερε στο MEGA δεν έχει αυτή την ιδιότητα.

Οι αρχές παρακολουθούν στενά την υπόθεση και τις κινήσεις της φερόμενης ως ψυχολόγου.

-Ad-