Έγκλημα Κατερίνη: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ομολόγησε ο δολοφόνος – Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύλληψη ενός άνδρα 58 ετών για την άγρια δολοφονία στην Κατερίνη προχώρησαν οι αρχές.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, αναφέροντας ότι τον χτύπησε αρχικά μέσα στο σπίτι του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο σημείο που βρέθηκε η σορός.

Εκεί τον πυροβόλησε και τον πυρπόλησε, πιθανόν για να καλύψει τα ίχνη ή να καθυστερήσει τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 45χρονου που βρέθηκε νεκρός είχαν χαθεί από τη Δευτέρα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε, χτες, καμένος με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα. Τη σορό είδε ένας περιστατικός και κάλεσε την αστυνομία.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονταν από το παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν διαφορές, οι οποίες πιθανολογείται ότι όπλισαν το χέρι του δράστη.

Ξεσπά ο συντετριμμένος πατέρας του κομμωτή

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του 40χρονου κομμωτή, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας, στην Κατερίνη.

Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 40χρονου Γ. Αγγέλου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε ο κ. Αγγέλου «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Όταν ο 40χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.