Έγκλημα ΣΟΚ: Σκότωσε τον διαχειριστή για τα κοινόχρηστα

Εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη και επίμονη έρευνα το έγκλημα στα Καλύβια τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 60χρονου στο κέντρο Υγείας Καλυβίων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημά του στο πάρκινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο εργαζόμενο είχαν βρει οι συνάδελφοί του μέσα σε λίμνη αίματος, πυροβολημένο στο κεφάλι.

Μετά από έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας 32χρονος Έλληνας. Ο δράστης λίγες ημέρες μετά το έγκλημα, διέφυγε στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης και το θύμα διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία και είχαν συνεχώς καβγάδες για τα κοινόχρηστα, καθώς ο 60χρονος ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια. Ο άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι «του είχαν κάνει μάγια».

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.