Έγκλημα στα Μέγαρα: Έσπασε την σιωπή της η σύζυγος του κατηγορούμενου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 50χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε επίσης τη σύζυγό του θύματος, στα Μέγαρα.

«Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», τόνισε η σύζυγος του σύμφωνα με το STAR.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», συμπλήρωσε η σύζυγος του 50χρονου που μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τελευταίος, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του STAR.

Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

-Ad-