Έγκλημα στη Γλυφάδα: Η Μαρία Καρνέση είχε ζητήσει από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι

Ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία».

Το κίνητρο πίσω από το μακελείο στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας με τα τρία θύματα και τον αυτόχειρα 76χρονο Αιγύπτιο ψάχνουν οι Αρχές.

Ο Αριστείδης Ελ Μπουράι εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση. Επρόκειτο για τον άνθρωπο της οικογένειας στους Πεταλιούς, ενώ είχε τέτοια σχέση με την επιχειρηματική οικογένεια που του είχε παραχωρηθεί σπίτι στη Γλυφάδα για τις ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA και το LIVE News, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία από την οποία μισθοδοτούνταν, η Μαρία Καρνέση φέρεται να ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι στη Γλυφάδα και αυτό πιθανολογείται πως είναι το κίνητρο πίσω από το μακελειό.

Το πρωί της Δευτέρας φαίνεται πως ειδοποιήθηκε για την απόφαση της οικογένειας να του ζητήσουν να αδειάσει το διαμέρισμα. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα της οικογένειας όσο και στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Όταν όμως η τελευταία του αρνήθηκε και εκείνος επέμεινε, φαίνεται πως υπήρξε πιο έντονη αντίδραση.

Ο 76χρονος άνδρας αποχώρησε, πήγε μέχρι το αυτοκίνητό του, οπλίστηκε και στη συνέχεια ξανανέβηκε στα γραφεία της εταιρείας σκοτώνοντας την ίδια τη Μαρία Καρνέση αλλά και ακόμα δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δένδιας: Με καινοτομία, νέες τεχνολογίες και νέα Δομή Δυνάμεων προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση
16 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητά του»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: «Μείζον πολιτικό ζήτημα η ευθεία αμφισβήτηση της δικαιοσύνης»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Γάζα: Νεκροί Παλαιστίνιοι αστυνομικοί από ισραηλινό βομβαρδισμό
16 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Σημείο αναφοράς οι πραγματογνωμοσύνες που θα μπουν στη δικογραφία»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: 1.300 σεισμοί από την 1η Φεβρουαρίου
16 Φεβρουαρίου, 2025
«Κλείδωσαν» οι συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας την ερχόμενη εβδομάδα στο Ριάντ
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικές ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά
16 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η ΝΔ επιχειρεί «μπάζωμα παντού», στην Ελλάδα και την Ευρώπη
16 Φεβρουαρίου, 2025