Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – Τι λένε για πατέρα και γιο

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν ένας 63χρονος πατέρας σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Όπως αναφέρει το GRTimes, επικαλούμενο τα όσα λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο γιος τα τελευταία χρόνια φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας γείτονας και φίλος του δράστη, ο κ. Θ. Ιορδάνου, δήλωσε ότι γνωρίζει την οικογένεια εδώ και χρόνια και πως ο γιος ήταν και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προκαλεί συχνά επεισόδια στο σπίτι, στο οποίο εκτός από τον 63χρονο πατέρα με τη σύζυγο του, ζούσε και η νεότερη κόρη της οικογένειας με τον άνδρα της, που φέρεται να έχουν και παιδί.

Σήμερα, λοιπόν, «ο γιος άρχισε να μαλώνει για άλλη μια φορά με τη μητέρα του στο σπίτι, την οποία έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και τον πατέρα του», αναφέρει γείτονας.

Ο πατέρας εκείνη την ώρα ήταν εκτός και μόλις έμαθε για το επεισόδιο επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί άρχισε ένας νέος «γύρος» με φωνές και οργή, με τον 32χρονο γιο να επιτίθεται στον πατέρα του χτυπώντας τον και στο πρόσωπο (σημ. ο πατέρας μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία, έφερε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο), με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αναφέρει το τοπικό μέσο.

Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι πληροφορίες από τους περίοικους, ο πατέρας που φοβόταν για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Σοκαρισμένα τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

«Είχε αγανακτήσει. Δεν ήθελε να συνεχιστεί άλλο αυτό και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο γιος του θα μπορούσε να κάνει κακό στη μάνα του, ή στην αδελφή του, ή σε άλλο μέλος της οικογένειας», επισήμανε μια γειτόνισσα στο GRTimes.

πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

«Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή.

Το έγκλημα που ξεσήκωσε ολόκληρη την περιοχή, μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε, δείχνοντας ωστόσο να γνωρίζουν ότι ο 32χρονος γιος ήταν θέμα χρόνου, να προκαλέσει μια τέτοια τραγωδία.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.

O 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

-Ad-